fbpx

Cursuri de calificare autorizate

cursuri-autorizate-sudor-instalator-finisor

Unul dintre scopurile fundației este promovarea învățământului profesional, indiferent de vremurile pe care le traversam. In acest sens am redus preturile tuturor cursurilor de calificare autorizate, deoarece dorim sa va oferim posibilitatea de a participa in continuare la cursurile furnizate de FRG Sibiu.

Așadar, cursurile Sudor electric și Lucrator finisor pentru constructii au un cost de 800 lei (plata integrala) sau 900 lei (in doua rate egale), iar pentru cursul Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze costul este de 1000 lei (plata integrala) sau 1200 lei (in trei rate egale).

Completeaza formularul de pre-inscriere!
sau suna la 0738 325 566.

Instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze

Califică-te în meseria de instalator prin participarea la curs.

» Curs de calificare pentru ocupatia Instalator instalatii termice, cod COR 7126 (20 saptamani – 720 ore)

Daca vrei sa-ti deschizi o afacere in domeniul instalatiilor sanitare si de gaze participa la curs si obtine calificarea de care ai nevoie.

Tematica cuprinde montarea instalațiilor interioare de apă de consum menajer, de canalizare, a obiectelor sanitare, a accesoriilor şi a utilajelor folosite în instalații sanitare, precum și montarea instalațiilor de stingere a incendiilor si a instalațiilor de ridicare a presiunii apei. In acelasi curs gasim notiuni si scheme practice despre montarea instalațiilor interioare de gaze naturale combustibile, a aparatelor de utilizare a gazelor si intretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare.

Sudor electric

Califică-te în meseria de sudor prin participarea la curs.

» Curs de calificare pentru ocupatia Sudor electric (12 saptamani – 360 ore)

Meseria de sudor este una dintre cele mai bine platite in momentul actual, dar pentru lucra ca sudor si a beneficia de un salariu mai mare ai nevoie de o calificare.

In zilele noastre, daca esti priceput in meseria de sudor este foarte usor sa te angajezi in domeniu, dar ar fi mult mai eficient si in avantajul tau ca in momentul angajarii sa ai deja certificatul de calificare necesar pentru a fi incadrat ca lucrator calificat de catre angajator.

Daca in acest moment esti angajat si doresti obtinerea unei calificari atunci noi suntem solutia pentru a obtine certificatul de calificare profesionala.

Tematica cuprinde, printre altele, notiuni despre procedeele de sudare cu arc electric, MIG/MAG, TIG/WIG.

Lucrator finisor pentru constructii

Obtine rapid diploma de calificare in domeniul constructiilor prin participarea la acest curs.

» Curs de calificare Lucrator finisor pentru constructii (12 saptamani – 360 ore)

Vrei sa-ti deschizi o mica afacere de familie sau vrei sa castigi mai multi bani? Daca raspunsul este da, atunci inscrie-te la cursul Lucrator finisor pentru constructii si obtine certificatul de calificare profesionala.

Lucratorul finisor pentru constructii este persoana care lucreaza pe santierele de constructii la executarea lucrarilor, atat in interior, cat si in exterior. Dintre lucrarile executate de finisor amintim: zugraveli, lucrari de vopsire, de tencuire, precum si operatiuni de placare a peretilor si pardoselilor cu faianta si gresie.

Tematica cuprinde notiuni despre materiale, planuri, executarea tencuilelilor, zugăvelilor, vopsitoriilor și placajelor.


Pachetul de scolarizare cuprinde:

  • Numarul de ore predate
  • Suportul de curs si materialele de invatare
  • Evaluarile (pe parcurs si finala)
  • Pregatirea pentru sustinerea examenului de evaluare
  • Eliberarea Certificatului de calificare
  • Suplimentul descriptiv al certificatului de calificare

Precizari importante

Nu percem alte taxe suplimentare!

Activitatea de practica este asigurata in unitati partenere specializate sau la locul de munca al cursantului.

Conditii de înscriere: invatamant mininim obligatoriu.

Respectam si implementam toate masurile recomandate de autoritati cu privire la combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Singura conditie care trebuie indeplinita pentru demararea cursurilor este legata de numarul de cursanti per grupa, deci inscrie-te acum, aici, pentru a putea forma o grupa cat mai curand.