fbpx

Parteneri

Fundația Româno-Germană Timișoara

Logo frgtmFundaţia Româno Germană C.P.P.P. Timişoara şi-a început activitatea ca furnizor de formare profesională în data de 25.05.1993 derulând anual toate tipurile de formare profesională: calificare, recalificare, inițiere, perfecționare şi specializare, până la data de 31 Decembrie 2017, Fundaţia Româno Germană C.P.P.P. Timișoara organizând un număr de1.510 cursuri cu 23.264 participanți si absolvenți din care : 5009 șomeri.

FRG Timişoara are descrise procesele de sistem de management în conformitate cu normele privind asigurarea calităţii ISO 9001 – 2008 şi documentaţia pentru certificare întocmită, urmând a se certifica în concordanţă cu standardul amintit

Fundaţia Româno –Germană de Pregătire şi Perfecţionare Profesională în Domeniul Construcţiilor are peste 95 de firme colaboratoare din ţară şi 15 firme colaboratoare din străinătate.

FRG Timişoara este membru activ al EVBB (Asociaţia Europeană pentru Pregătire Profesională) cu sediul în Düsseldorf Germania din anul 1994, iar directorul FRG Timişoara este membru al prezidiului EVBB.

Fundația Româno-Germană Vladimirescu

Logo frg arad

Fundaţia Româno-Germană este un centru de formare profesională a adulţilor, având sediul în comuna Vladimirescu, judeţul Arad, fiind una dintre cele trei Fundaţii Româno-Germane existente în România.

Principalul nostru obiect de activitate este: formarea şi perfecţionarea profesională a adulţilor.

Fundaţia Româno-Germană Vladimirescu a fost înfiinţată în anul 1992 împreună cu fundaţiile din Timişoara şi Sibiu, în baza unui acord interguvernamental româno-german. Iniţial Fundaţia Româno-Germană a avut misiunea să ofere formare profesională în domeniul prelucrării lemnului.

În vederea acestei activităţi, partea română a furnizat spaţiile şi clădirile necesare în timp ce partea germană a finanţat amenajările şi utilajele, infrastructura necesară cazării şi servirii mesei pentru cca 70 de persoane, a pregătit cadrele didactice pentru instruirea teoretica şi practică şi a oferit know-how-ul aferent sistemului dual de formare profesională.

Ulterior, odată cu diversificarea cererii de formare profesională şi a maturizării pieţei muncii în România, oferta de cursuri a Fundaţiei Româno-Germane s-a mărit continuu ajungându-se în prezent la o paletă de peste 20 de cursuri în domenii de mare interes pentru firme. Toate cursurile sunt autorizate în conformitate cu Ordonanţa Guvernului 129/2000 care reglementează formarea profesională a adulţilor în România.

Universitatea Româno-Germană din Sibiu

Logo urgs

Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost fondată în anul 1998, ca structură autonomă în cadrul Fundației Universitare pentru Integrare Europeană, persoană juridică de drept privat.

În anul 1998, Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu” a înființat, în calitate de unic fondator, Fundația Universitară pentru Integrare Europeană (F.U.I.E.), în cadrul acesteia luând ființă Universitatea Româno-Germană din Sibiu (U.R.G.S.), care în momentul actual este compusă din Facultatea de Drept și Științe Administrative și Facultatea de Științe Economice.

Denumirea instituției de învățământ superior și conținutul specific al curriculei universitare au fost concepute avându-se în vedere șansa valorificării puternicei tradiții regionale a relațiilor cu spațiul cultural și științific european pe filieră germană.

Această idee a fost primită deosebit de pozitiv de către reprezentanții comunității germanilor din Romania și de către reprezentanții statului german în România, care și-au oferit, oficial, sprijinul în realizarea practică a acestui ambițios proiect, așa cum rezultă din scrisorile de acord și sprijin din partea acestor autorități și structuri.

Izotin Service SRL

Logo izotinIzotin Service este o societate din Sibiu, strada Frigoriferului nr. 27, cu o experiență îndelungată în domeniu construcțiilor metalice și a părților componente ale structurilor metalice. Construcțiile metalice înseamnă concepție și proiectare cât mai eficiente, precum și alegerea unor soluții cât mai îndrăznețe și inovatoare, care să răspundă nevoilor clienților.

Societatea dispune de o hală de producție de peste 500 m pătrați și un atelier de 300 m pătrați în care cursanții pot face practică de specialitate, aceste secții fiind dotate cu toată aparatura necesară instruirii profesionale a adulților în domeniul sudurii.

O societate din domeniul construcțiilor metalice poate realiza o gamă extrem de variată de produse: de la porți, garduri, balustrade, scări interioare și exterioare, rafturi metalice, grătare, copertine, rulouri pentru ferestre, grilaje, dulapuri metalice, la diferite tipuri de rafturi, cum ar fi: rafturi arhivare, rafturi mobile, rafturi universale, rafturi modulare, rafturi specializate, rafturi magazine. De asemenea, putem realiza panouri publicitare, stâlpi cu profil special, structuri demontabile, uși metalice, ferestre metalice, chioșcuri, containere, rezervoare, unelte metalice de mană, feronerie, ambalaje metalice, barăci metalice, hale metalice și nu în ultimul rând accesorii pentru mașini.

ES Consulting

Logo esServiciile oferite ES Consulting acoperă o gamă largă de necesități pe care le prezintă o firmă. De la înregistrarea la Registrul Comerțului și până la rezolvarea problemelor de contabilitate și fiscale din cadrul unei firme, ES Consulting încercă să vă ofere cele mai bune servicii și cea mai eficientă colaborare.

ES Consulting oferă servicii de natură contabilă, salarizare-personal, consultanță fiscală, expertize contabile și servicii conexe. Totodată realizăm lichidări și radieri de societăți, practică în insolvență și salvgardarea întreprinderii, audit financiar și alte servicii.

Parcuri Industriale

logo parcuri industrialeParcul Industrial Şura Mică este un parc industrial de tip privat din punct de vedere al proprietății, înființat în anul 2002 (cu titlul de parc industrial nr.007/2002), cu o suprafață de 98,05 ha, situat în centrul țării pe raza comunei Şura Mică, la 10 km NV de Sibiu. Regiunea se bucură de un spirit renăscut al liberei inițiative, construit pe tradiția industrială și comercială. Acestui fapt i se adaugă sprijinul real pe care administrația locală îl acordă liberei inițiative, astfel încât Parcul industrial Şura Mică oferă un mediu favorabil pentru reușita oricărei afaceri.

ProList

logo prolistProlist este platforma online dedicată patronilor și meseriașilor din România. Aici, ei își pot expune serviciile prestate pentru a-și lărgi prezența online și pentru a putea fi mai ușor găsiți, în mediul online, de către clienți. Fie că sunteți antreprenori, fie că sunteți meseriași înscrieți-vă aici și serviciile oferite de dumneavoastră vor fi accesate de numeroși utilizatori ai platformei.