fbpx

Înscrie-te în decembrie 2021 și începi cursul în ianuarie 2022

Cu toții știm că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere medical, criza generată de Covid-19 provocând incertitudine la nivel economic și personal. Dar, cum anul 2021 este pe sfârșit, iar noul an 2022 începe în câteva zile este momentul să ne reevaluăm și să căutăm noi oportunități.

Furnizorii de formare profesională au trebuit să se adapteze și tot mai mulți oferă cursuri exclusiv online. Deși în piață sunt numeroase softuri specializate pe diferite domenii, site-uri cu conținut video sau aplicații de video conferințe cu numeroși participanți, nimic nu poate suplini îndeajuns interacțiunea din sala de curs dintre profesor și cursant.

Este dificil să preconizăm ceea ce se va întâmpla, dar putem fi siguri că adaptarea la contextul actual se arată a fi foarte importantă. Prezența online a devenit factorul cheie pentru a interacționa cu posibilii cursanți, atât din punct de vederea al promovării cursurilor oferite dar și din punct de vedere al predării acestora.

Până la un punct cursurile tehnice se pot preda și online, și dacă va mai fi cazul, ne vom adapta și noi, de altfel cum am mai făcut-o. FRG Sibiu a fost și va rămâne unul dintre furnizorii de formare profesională cu o lungă tradiție în Sibiu care preferă cursurile cu prezență fizică în sala de curs sau în laboratoare.

Pentru a nu mai fi dezorientați, pentru a știi ceva sigur și pentru a evita întrebările, legitime de altfel, Când începe cursul?, Cât mai trebuie să aștept? am hotărât să promovăm campania:

Înscrie-te în decembrie 2021 și începi cursul în ianuarie 2022!

Sperăm că propunerea noastră vă va ajuta să căutați noi oportunități și vă va oferi mai mult optimism în ceea ce privește viitorul.

Așadar, profită de ultimele zile din acest an și înscrie-te la unul din cursurile de formare profesională oferite de FRG Sibiu:

Cursurile sunt autorizate și recunoscute în UE, iar în urma absolvirii cursurilor veți obține un certificat de calificare profesională.

Completează formularul de pre-înscriere

Dacă îți este mai ușor ne poți suna la numerele de telefon 0369415421, 0738325566, sau ne poți trimite un mesaj prin WhatsApp.