fbpx

Înscrieri de vară până-n toamnă

Înscrieri pe toată durata lunii august

Cui se adresează cursurile oferite de FRG Sibiu?

Pe parcursul lunii august FRG Sibiu face înscrieri la toate cursurile de calificare pe care le are în portofoliu. Cursurile se adresează, în principal, celor care lucrează ca electricieni, instalatori, sudori sau sunt angajați în construcții și doresc obținerea unui certificat de calificare, dar și persoanelor care doresc dobândirea de cunoștințe teoretice și practice în domeniile respective.

period-frg-sibiu

Perioadă

1 – 31 august 2022.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

price-frg-sibiu

Preț

Prețurile variază în funcție de cursul ales și opțiunea de plată.

location-frg-sibiu

Locație

Piața Aurel Vlaicu Nr. 11, biroul M2, 550377, Sibiu, România


Care sunt cursurile oferite de FRG Sibiu?

Paleta cursurilor oferite de FRG Sibiu este variată și cuprinde cursuri din domenii foarte căutate, cum ar fi: electric, al instalațiilor sanitare și de gaze și al construcțiilor. În plus, din această toamnă venim și cu un curs în domeniul sistemelor fotovoltaice.

curs-instalator-sisteme-fotovoltaice-solare

INSTALATOR SISTEME FOTOVOLTAICE

Instalatorul pentru sisteme fotovoltaice asigură montarea structurii suport a sistemelor fotovoltaice, instalează modulele fotovoltaice, realizează conexiunile electrice între componentele sistemelor fotovoltaice și asigură mentenanța sistemelor fotovoltaice.

curs-electrician-constructor

ELECTRICIAN
CONSTRUCTOR

Electricianul constructor își desfășoară activitatea în companii din domeniul construcțiilor și realizează întreaga gamă de lucrări electrice de joasă și medie tensiune în instalații industriale, civile, de uz casnic și gospodăresc.

curs-sudor-electric

SUDOR
ELECTRIC

Sudorii activează în diferite domenii industriale sau ne-industriale și pot fi specializați pe diferite tipuri de sudură. Meseria de sudor este una dintre cele mai bine platite in momentul actual, dar pentru lucra ca sudor si a beneficia de un salariu mai mare ai nevoie de o calificare.

curs-instalator-instalatii-tehnico-sanitare-si-de-gaze

INSTALATOR, INSTALAȚI TEHNICO-SANITARE ȘI DE GAZE

Acesta trebuie să știe să măsoare, să taie, să pozeze, fixeze și să îmbine conducte, să monteze utilaje, accesorii, să înlocuiască, să repare piese, materiale, conducte, să verifice îmbinări şi racorduri, să întrețină rețelele de alimentare cu apă și canalizare.

curs-lucrator-finiso-pentru-constructii

LUCRĂTOR FINISOR PENTRU CONSTRUCȚII

Lucrătorul finisor pentru construcții este persoana care lucrează pe șantierele de construcții la executarea lucrărilor, atât în interior, cât și în exterior. Dintre lucrările executate de finisor amintim: zugrăveli, lucrări de vopsire, de tencuire, precum și operațiuni de placare a pereților și pardoselilor cu faianță și gresie.


De ce să alegi cursurile oferite de FRG Sibiu?

FRG Sibiu are peste 20 de ani de experiență în furnizarea de programe de formare profesională a adulților în domeniul tehnic. Vă spunem de la început modalitatea de desfășurare a cursurilor și vă informăm corect asupra costurilor fiecărui curs, astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră. Formatorii noștri au o experiență bogată în domeniile predate și au lucrat cu foarte mulți cursanți până în ziua de azi. Oferim suporturi de curs bine documentate și utilizăm numeroase panoplii didactice. Partenerii noștri de practică sunt societăți comerciale de succes pe plan local, și nu numai. Certificatele de calificare se eliberează în maxim 7 zile de la data susținerii examenului de absolvire. Cursurile organizate de FRG Sibiu sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări și recunoscute în Uniunea Europeană.

Contactează-ne la numărul alăturat pentru înscriere sau completează formularul de mai jos!