fbpx

Cursuri de calificare autorizate

In aceasta perioada de risc epidemiologic dorim sa te ajutam sa participi in continuare la cursurile de formare profesionala, furnizate de FRG Sibiu. In acest sens, reducem costul fiecarui curs de calificare la 650 lei (aproximativ 28% reducere), cu plata integrala in 5 zile de la semnarea contractului de formare profesionala. Aceasta oferta va fi valabila pana in ultima zi a lunii mai a.c., data inscrierii.

După aceasta data costul fiecarui curs va fi 800 lei, dar si in aceasta situatie venim in sprijinul tau prin plata în două rate egale.

Completeaza formularul de pre-inscriere!
sau suna la 0738 325 566.

Sudor electric

Califică-te în meseria de sudor prin participarea la curs.

» Curs de calificare pentru ocupatia Sudor electric (12 saptamani – 360 ore)

Meseria de sudor este una dintre cele mai bine platite in momentul actual, dar pentru lucra ca sudor si a beneficia de un salariu mai mare ai nevoie de o calificare.

In zilele noastre, daca esti priceput in meseria de sudor este foarte usor sa te angajezi in domeniu, dar ar fi mult mai eficient si in avantajul tau ca in momentul angajarii sa ai deja certificatul de calificare necesar pentru a fi incadrat ca lucrator calificat de catre angajator.

Daca in acest moment esti angajat si doresti obtinerea unei calificari atunci noi suntem solutia pentru a obtine certificatul de calificare profesionala.

Tematica cuprinde, printre altele, notiuni despre procedeele de sudare cu arc electric, MIG/MAG, TIG/WIG.

Lucrator finisor pentru constructii

Obtine rapid diploma de calificare in domeniul constructiilor prin participarea la acest curs.

» Curs de calificare Lucrator finisor pentru constructii (12 saptamani – 360 ore)

Vrei sa-ti deschizi o mica afacere de familie sau vrei sa castigi mai multi bani? Daca raspunsul este da, atunci inscrie-te la cursul Lucrator finisor pentru constructii si obtine certificatul de calificare profesionala.

Lucratorul finisor pentru constructii este persoana care lucreaza pe santierele de constructii la executarea lucrarilor, atat in interior, cat si in exterior. Dintre lucrarile executate de finisor amintim: zugraveli, lucrari de vopsire, de tencuire, precum si operatiuni de placare a peretilor si pardoselilor cu faianta si gresie.

Tematica cuprinde notiuni despre materiale, planuri, executarea tencuilelilor, zugăvelilor, vopsitoriilor și placajelor.

Pachetul de scolarizare cuprinde:

  • Numarul de ore predate
  • Suportul de curs si materialele de invatare
  • Evaluarile (pe parcurs si finala)
  • Pregatirea pentru sustinerea examenului de evaluare
  • Eliberarea Certificatului de calificare
  • Suplimentul descriptiv al certificatului de calificare

Precizari importante

Nu percem alte taxe suplimentare!

Activitatea de practica este asigurata in unitati partenere specializate sau la locul de munca al cursantului.

Conditii de înscriere: învatamant mininim obligatoriu

Cursurile vor incepe cand sunt indeplinite simultan ambele conditii, si anume: ridicarea restrictiilor privind reluarea cursurilor, respectiv inscrierea unui numar de minim 14 cursanti/curs.